Sunday, June 5, 2016

Developer Spring 16

Salesforce Certified Force.com Developer - Spring '16 Release Exam



1 of 5. What is true about Data Loader?
Choose 3 answers
A. It can be used with only a PC.
B. It can be used with OAuth Authentication
C. It can be used with both Mac and PC.
D. It can be used with SAML Authentication.
E. It can be used with Password Authentication.

Correct answers - B & C & E



2 of 5. What is true about the file sharing "Set by Record?"
A. It is used to infer sharing via the record type.
B. It is used to infer sharing via the associated record.
C. It is used to infer sharing via the record owner.
D. It is used to infer sharing via the parent record.

Correct answer - B



3 of 5. Which Quick Actions can contain a "Custom Success Message?"
Choose 2 answers
A. Log a Call
B. Update a Record
C. Visit a website
D. Send an Email

Correct answers - A & B



4 of 5. Which standard field can be updated using formula rules in process builder?
A. Created Date
B. Deleted
C. ID
D. Owner ID

Correct answer - D



5 of 5. What must be true when accessing a user's private reports and dashboards?
Choose 2 answers
A. Using the "allPrivate" with the "where" condition in a SOQL query.
B. Using the "allPrivate" with the "scope" condition in a SOQL query.
C. Having the "Manage All Private Reports and Dashboards" permission.
D. Having the "Administrator Access to Private Files" permission.

Correct answers - B & C

Administrator Spring 16

Salesforce Certified Administrator - Spring '16 Release Exam


1 of 5. What does the Customize Application permission setting allow?
A. To modify custom picklist values.
B. To create article types.
C. To create a new user.
D. To edit contract settings.

Correct answer - D



2 of 5. Which areas are calculated for the Health Check score?
Choose 2 answers
A. Session Setting
B. Profiles and Permissions assigned
C. Password Policy
D. Number of users
E. Login attempts

Correct answers - A & C



3 of 5. What is true regarding the new Data Loader?
A. It works with all legacy security protocol.
B. It supports Web Server OAuth Authentication for Windows or Mac.
C. It has a new column flagging duplicate files.
D. It has downloadable add-ons published through the AppExchange.

Correct answer - B



4 of 5. What object types is Work Orders object associated with?
Choose 2 answers
A. Leads
B. Products
C. Cases
D. Service Contracts
E. Milestones

Correct answers - C & D



5 of 5. What key user access data is included in login forensics?

A. Who logged in more than the average number of times.
B. Who logged in from a new browser more than once in a day.
C. Who logged in during business hours.
D. Who logged in more than the number set in the profile.

Correct answer - A

Platform Developer 1 Spring 16

Salesforce Certified Platform Developer 1 - Spring '16 Release Exam


1 of 5. What features are available when writing apex test classes?
Choose 2 answers
A.The ability to write assertions to test after an @future method.
B.The ability to select error types to ignore in the developer console.
C.The ability to set and modify the CreatedDate field in apex tests.
D.The ability to select testing data using csv files stored in the system.
E.The ability to set breakpoints to freeze the execution at a given point.

Correct Answers : A and C



2 of 5. When creating a record with a Quick Action, what is the optimal way to post a feed item?
A.By adding a trigger on the new record.
B.By adding a workflow rule on the new record.
C.By selecting create feed item on the quick action.
D.By selecting the action type of feed item.

Correct Answers : C



3 of 5. What are the supported content sources for custom buttons and links?
Choose 2 answers
A.URL
B.Lightning Page
C.VisualForce Page
D.Chatter File
E.Static Resource

Correct Answers : A and C



4 of 5. What is the optimal way to verify a user before showing them sensitive content?
A.Calling the Session.forcedLoginUrl method in apex.
B.Calling the generateVerificationUrl method in apex.
C.Sending the user an email message with a passcode.
D.Sending the user a SMS message with a passcode.

Correct Answers : B



5 of 5. What actions types should be configured to display a custom success message?
A.Update a record.
B.Close a case.
C.Post a feed item.
D.Delete a record.

Correct Answers : A